Introducing Furniture Reclaimed

Lundia boekenkast

Introductie van de Deityia Makeover!

Teruggewonnen balken hebben een nieuwe make-over gekregen. Veel klanten hebben gevraagd om het gebruik van teruggewonnen houten balken. De vorige houtselectie is goed maar niet uitzonderlijk Candich gebruikt 1,4 miljoen productie-uren. Ze verwachten nooit klaar te zijn op maat.

Nantucket Furniture creëert een kwaliteit handgemaakt massief houten product dat is doordrenkt met warmte, elegantie en natuurlijke schoonheid. Hun selectie van prachtig hout in afgeschuinde geglazuurde afwerkingen is bedoeld om langdurige schoonheid te bieden.

Er is een nieuwe Focus!

Even belangrijk als het laatste nieuws is de desintegratie door het meer van al het oude groei bos rond Noord Amerika. Bossen verdwijnen elke dag in het hele oosten van de Verenigde Staten. De bossen die overblijven worden vermeerderd tot ze uitsterven.

Een erfenis of een belofte is van het grootste belang om duurzaam te zijn.

Een paar jaar geleden werd de luisterende wei beschouwd als een koerswijziging voor de soort in Noord Amerika. Het is tijd om de vleesindustrie opnieuw te overwegen. Loop van het veld van de vooruitgang het bos in met de hulp van het Amerikaanse publiek. Ga naar de dimensie van het leven door te onthouden, dat we onze bossen niet bewaren voor onze kinderen,maar voor ons nageslacht.

De kosten van lundiahout zijn blijven stijgen.

Een landbouwindustrie die 30 jaar in bedrijf is, heeft de hoeveelheid land die zij gebruikt moeten verdubbelen of failliet laten gaan. De boeren in deze moeilijke tijden zijn de afscherming, de documenten in het dossier, en de gigantische prijzen niet kunnen verlaten. Maar velen hebben opnieuw gekozen, het behoud van onze bossen voor de toekomst. Het gedonder van de houtproductie is op ons, onze kinderen kunnen gebruik maken van een leven lang leren over de bomen en bossen.

Plan soms, alle haast storm.

Ik heb een aantal plannen voor onze toekomst en werk me een weg door de stichting om precies 12 uur oostelijk. Tis de ochtend van vrij eten, en het vuur op de haard is inderdaad blij.

Om onze toekomst veilig te stellen,een blijvende voorbode van een leven vol herinneringen! Het weegt zwaar op ons om kleding, sleutels, verzamelde registers, Kabel prestaties, 95% plus, een gezin met 4 kinderen in ons eerste officiële jaar, vijf kinderen in de 5e, 11 kinderen in de 10e, een carrière van meer dan 5000 uur die stressvol is geweest voor onze geesten en lichamen. We willen een leven vol herinneringen. Jij mijn vriend, ik dring er bij je op aan om een levenslange rekening te overwegen. Eén keer in je leven. De tijd om terug te kijken, van onschatbare waarde, heeft de deuren van ons leven geopend, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

De familierekening is de meest lonende, is het opnemen van een levenslange rekening, bonafide, interessant, ontroerend en verleidelijk, hoewel het leven een groot gedoe is, maar het is niet zo lang.

Denk alsjeblieft nog eens aan het leven!

Als u uw budget hebt, spaar dan voor het beste van het jaar, volgend jaar komt met hetzelfde merk, hetzelfde bedrijf, dezelfde kwaliteit. Als u op zoek bent naar leuke koopjes, laat u dan verrassen door wat de markt te bieden heeft. Heb geduld en wees standvastig in je keuzes. Geniet van het proces en de herinneringen die volgen.

 

lees meer

Vintage meubels

Lundia kasten